Лудогорец призова: Да чуем химна на Шампионската лига заедно!

0
ludogorets fenove
-

Лудогорец излиза срещу Малмьо в решаващия мач за влизане в групите на най-силния клубен турнир. Двубоят е на „Хювефарма Арена“, а шампионите излязоха с призив към своите фенове. Ето какво написаха „орлите“ на официалния си сайт:

Шампионската лига е в Разград! Утре в 22,00 ч. Лудогорец излиза срещу Малмьо в решаващия мач за влизане в групите на най-силния клубен турнир пред своите фенове на „Хювефарма Арена“. Нека се съберем на стадиона и заедно да чуем химна на Шампионската лига няколко минути преди първия съдийски сигнал. Да подкрепим любимците ни в този исторически за Разград и региона двубой.

Всеки фен, който е на стадиона в 21,15 ч. ще участва в томбола с много награди – велосипед Лудогорец, смарт часовници, смарт фитнес гривни и слушалки от VIVACOM, фенски фланелки с лицата на клубните легенди, както и други фен артикули. Имената на спечелилите ще бъдат обявени между 21,20 ч. и 21,30 ч. на „Хювефарма Арена“, а наградите ще бъдат раздавани веднага след мача на билетната каса на улица „Васил Левски“ срещу представяне на печеливш билет.

Специално за всички на „Хювефарма Арена“ ще има специална изненада десет минути преди началото на мача. Бъдете на стадиона!

Клубът съобщава, че към момента са останали ограничени количества билети, които могат да бъдат закупени от касата на улица „Васил Левски“, както и на клубната база. Билети се продават и онлайн на https://tickets.ludogorets.com/. Клубът призовава феновете, които все още нямат входни талони и ще пристигнат за мача от други градове да си купят такива онлайн.

Важно!!! Задължително носете лични карти или паспорти!

На мача всеки фен трябва да носи със себе си попълнена декларация за осведоменост относно COVID-19, както и за настойник, ако ще присъства с лице под 18 години. Тези декларации са раздадени на всеки персонално при покупката на билет.

ПФК Лудогорец умолява феновете да спазват стриктно местата си и да поддържат физическа дистанция не само на трибуните, но и при влизане на стадиона. Носенето на маска, която покрива носа и устата по време на целия мач, е задължително.

Моля, спазвайте стриктно разпорежданията на стюардите!!!

Клубът напомня също така, че на стадиона няма да бъдат допускани фенове в нетрезво състояние, с оръжия, опасни предмети, пиротехнически средства, запалки, бутилки, както и шишенца парфюм и дезодорант. Расистките скандирания, както и използването на лазери от трибуните по време на мача, са абсолютно забранени. Всички привърженици подлежат на щателна проверка по входовете, като забранените предмети ще бъдат изземвани.

За мача с Малмьо стадион „Хювефарма Арена“ отваря врати в 20,00 ч.