Лудогорец прибира отлични пари от продажбата на излишен

3

Лудогорец и казахстанският Ордабаси постигнаха окончателно споразумение и подписаха договор за закупуване на трансферните права на Мей Махлангу. Южноафриканският халф игра през цялата минала година за тима от Шимкент. Ръководството на Ордабаси остана доволно от изявите на Махлангу, заради което направи нова оферта. След преговори, продължили през последния месец, сделката бе финализирана. В Разград прибират отлични пари от сделката, пише „Меридиан мач“. Иначе „орлите“ купиха Махлангу за 500 000 евро от Динамо Букурещ.

През януари Лудогорец продаде на казахстанския Кайрат полския национал Яцек Горалски за сума в размер на около 1 млн. евро.

3
Оставете коментар

avatar
2000
3 Коментирайте темите
0 Отговори на темата
0 Последователи
 
Най-интересен коментар
Гореща тема
3 Коментатори
Кольо дървенияКольо дървенияКольо дървения Скорошен коментатор
  Абонирай се  
нови стари най-гласувани
Известие от
Кольо дървения
Гост
Кольо дървения

Лудогорец няма да види и една стотинка за тоя мангал!!! Киро прави подаръци навсякъде. Купува за милиони и после подарява… Киро Киро чеп за зеле не става от теб!

Кольо дървения
Гост
Кольо дървения

Безсмислена стария, пълна тъпня. Тъпа като тъпунгерите от Котаспорт. Написали и цитирали “нещо”, но неясно какво. Лудогорец взимали “отлични пари”, обаче колко точно, не е ясно. Иначе написали за колко бил купен. Отлични пари биха били ако го продават за повече от това което са дали да го купят…обаче те и една стотинка не са взели от продажбата, пардон от подаръка кум казахстанците.

Кольо дървения
Гост
Кольо дървения

Пожелавам си Валери Симеонов да закрие този безсмислен сайт (пълен с некадърници), който те отвежда към хазартни страници, когато опиташ да отвориш която и да е новина/тъпня!!!