Локо (Пд) скоро ще има ново ръководство, мандатът на Сотков изтича

0
lokomotiv plovdiv fenove otbor
Снимка: facebook.com/lokomotivplovdiv
-
-

ПФК Локомотив Пловдив 1926 АД съвсем скоро ще има нов Съвет на директорите, съобщава Plovdiv24.bg. В момента най-висшето управленско тяло в клуба се състои от трима души, но двама от тях отдавна подадоха оставки. В сегашния Съвет на директорите са Румен Руйчев, Лъчезар Димитров и Адам Сотков.

На 23 февруари от Локомотив обявиха официално, че изпълнителните директори Лъчезар Димитров и Румен Руйчев са депозирали своите оставки. Въпреки това обаче Руйчев остава в клуба и според вписването в Търговския регистър в момента той и Адам Сотков са двамата представители на ръководството, а начинът им на представляване е „заедно“. По-важното е, че техният мандат изтича на 9 декември 2023 година и именно този факт задължава да бъде избран нов Съвет на директорите.

Интересно ще бъде дали в него ще попадне другият съсобственик Христо Крушарски, както и Павел Колев. Той отдавна бе представен като изпълнителен директор на Локомотив Пловдив, но поради описаните по-горе причини все още няма право да подписва официални документи като такъв.

loading...