Левски забравя за чужденците!

0

Левски ще „забрави“ да гледа към чуждестранния пазар през лятото. Причината е финансова. След края на кампанията, когато и да е той, основната задача на ръководството на клуба ще е свиване на бюджета, което ще стане чрез раздяла с най-скъпоплатените играчи.

Изпълнителният директор Павел Колев вече обяви, че бюджетът е орязан до 1,2 милиона лева на месец, но за да оцелее Левски, стягането на коланите ще трябва да бъде много по-сериозно. За да се вместят в сумите, които ще могат да си позволят да разходват, на сините им предстои продажба на чужденците или разтрогване на контрактите им. Отсега е ясно, че Дени Алар и Нашименто си тръгват като свободни агенти, като такъв може да напусне и Франко Мазурек, а отбори ще се търсят и останалите иностранци.

През лятото сините ще взимат само българи, а може да изскочи и някой чужденец, но той ще трябва да е от роден клуб и да се е адаптирал към обстановката у нас. На „Герена“ се връщат и преотстъпените, а погледи за попълнения ще бъдат насочени и към школата.

loading...
ИЗТОЧНИК"Тема спорт"
предишна статияТъжно! Леденият дворец в Мадрид става…морга!
Следваща статияЦСКА 1948: ЦСКА ще води своите битки на терена! Готови сме да доиграем шампионата и да спечелим първото място по честен път