Левски взема 3-ма нови за новия сезон

0
levski voley

Трима състезатели се завръщат в мъжкия отбор на Левски София за новия сезон. Старши треньорът Николай Желязков ще разчита на Дамян Колев, Преслав Петков и Николай Стефанов.

Либерото Колев бе преотстъпен в Раковски (Севлиево), с който спечели титлата на Висшата лига и промоция за efbet Супер Волей.

Центърът Петков и посрещачът Стефанов пък играха за Пирин ,DP.FH и се представиха на добро ниво. Очаква се за старта на подготовката да бъде на линия и диагоналът Кристиан Титрийски, който пропусна целия сезон заради проблеми с коленете. 202-сантиметровият диагонал обаче вече тренира на пълни обороти и се надяваме да бъде силна конкуренция на Венислав Антов след лятото с националния отбор под 19 г.

В състава остават опитните Владислав Иванов, Светослав Гоцев и Алехандро Торо, а мястото на напусналия по посока САЩ Лазар Бучков ще заеме бразилецът Майкон Морейра.Ще се разчита много и на показалите голямо израстване младежки национали Венислав Антов, Владимир Гърков, Симеон Николов, Стоил Палев, Александър Къндев и Костадин Козеловл