Левски вече пусна в продажба билетите за мача срещу Царско село

1

Левски вече продава билети за домакинството на Царско село. Мачът е другата неделя, 24 ноември от 17:45 часа на „Герена“.

„Пропуски се продават в официалния магазин на Левски в сектор „A“ на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ от 10:00 до 19:14 часа. Желаещите ще могат да си закупят билет също така от касите на Еventim, както и в партньорските каси: бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, книжарници Orange, билетен център НДК.

В деня на мача (24.11.) билети ще се продават на касите пред Сектор „A“, на улица „Тодорини кукли“ №47 и на улица „Река Велека“ (арката пред Сектор „А“) от 12:00 часа до края на първото полувреме на срещата.

Входовете на стадион „Виваком Арена – Георги Аспарухов“ ще бъдат отворени в 16:15 часа. Напомняме Ви, че внасянето на храни и напитки на стадиона е забранено.

Всички желаещи да наблюдават двубоя трябва да носят своята лична карта със себе си. В противен случай няма да бъдат допускани на стадиона.

В сила остава кампанията на Левски, целяща да привлече все повече семейства и деца на стадиона. В мача срещу Царско село отново ще бъде отворен Блок 3 в Сектор „A“ – редове от 1 до 22 вкл. /места от 16 до 30 вкл./, в който срещу билет от 10 лв. всеки родител ще може да заведе до две деца на възраст до 14 г. Двама възрастни с до две деца до 14 г. пък ще влизат на тези места срещу 15 лв. Пропуските са с фиксиран вход 1 на сектор „A“.

За улеснение на придружителите, които ще посетят срещата с деца, прилагаме декларация, която трябва да бъде попълнена преди влизането в спортното съоръжение.

Обръщаме специално внимание на привържениците в Сектор „А“, че на полувремето на двубоя към официалния магазин ще може да се слиза по стълбите за вход 2.

При влизане за двубоя отворени за привържениците в Сектор „А“ ще са входове 2 и 3, в Сектор „Б“ – вход 6, а в сектор „В“ – вход 8.
Цени на пропуските за срещата:

Сектор „A“ – 15 лв. (Блок 5, 6 и 7), 17 лв. (Блок 4), 20 лв. (Блок 1,2 и Прес ложа), 30 лв. (Ложа 2 и 3), 77 лв. (VIР – достъп до VIР салона с кетъринг).
Сектор „В“ – 10 лв., Сектор „Б“ – 7 лв., Сектор „Г“ – 7 лв. (гости)

Гостите ще могат да си закупят билет от касата пред Сектор “Г” два часа преди началото на мача“, събщиха от клуба.

нови стари най-гласувани
Известие от
Fan
Гост
Fan

Всички на топло и уютно под козирката…