Левски с важно уточнение след смяната на стадиона за дербито, но не и защо се стигна до нея

0
levski slaviq 201

Левски излезе с официално съобщение за смяната на стадиона за дербито с Лудогорец – от „Герена“ – на Националния стадион. „Сините“ обясниха как ще се процедира с привържениците, които вече са се сдобили с билети, но не и защо се стигна до преместването на мача. Ето какво написаха от столичния гранд на официалния си сайт:

Уважаеми привърженици,

В неделя (14.04) от 19:00 часа Левски ще приеме Лудогорец в мач от третия кръг от плейофите на Първа Професионална Лига на Националния стадион „Васил Левски“, а не на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“.

Всички привърженици, които са закупили вече билет за мача, ще могат да влязат с него и на Националния стадион. Същото се отнася и за тези, които вече са се сдобили с Пакетен билет за домакинските срещи на отбора, като билетите важат за съответния сектор. Тези, които са си закупили вече билет за Сектор „STRABAG“ на стадион „Виваком Арена Георги Аспарухов“, както и за Семейния сектор, ще бъдат настанявани в Блок 9 на Сектор „А“ на Националния стадион.

Очаквайте по-късно през деня подробна информация относно подновяването на предварителната продажба на билети за срещата срещу Лудогорец.