Левски с призив към „сините“ фенове заради големия интерес към дербито с ЦСКА-София

0
-

Феновете на Левски изкупуват със сериозни темпове билетите за дербито с ЦСКА-София. За Сектор „А“ вече няма входни талони, а над половината за Сектор „Б“ също вече имат своите притежатели. В тази връзка от клуба излязоха с призив към притежателите на абонаментни карти. Ето какво написаха от столичния гранд на официалния си сайт:

Левскари,

във връзка с големия интерес към билетите за срещата от 35-ия кръг на Първа лига срещу „ЦСКА-София“ в сряда, 7 юни, от 18:45 часа на Национален стадион „Васил Левски“ призоваваме притежателите на абонаментни карти, които НЯМА да присъстват на двубоя да заявят своя отказ в клуба.

Това може да стане чрез email на membership@levski.bg или на телефон +35929450737 най-късно до 12:00 часа на 7 юни, сряда.

Картодържателите, които НЯМА да присъстват на двубоя с „ЦСКА-София“ трябва да предоставят две имена, номер на абонаментната карта (изписан на самата пластика), сектор, блок, ред и място на Национален стадион „Васил Левски“.

Местата, които бъдат освободени ще бъдат пуснати в свободна продажба за желаещите да се сдобият с билет за двубоя.

Във връзка с големия интерес към двубоя са предприети всички мерки на трибуните на Национален стадион „Васил Левски“ да не бъдат допускани хора без или с фалшиви билети.