Левски с информация за благотворителния маратон за Дани

0

Левски разкри подробности за благотворително бягане в подкрепа на малката Дани. Ето какво написаха „сините“ на официалния си сайт:

Левскари, в неделя, 17.11, на територията на спортен комплекс „Виваком Арена Георги Аспарухов“ ще се проведе благотворително бягане в подкрепа на малката Дани.

Във връзка с предстоящето събитие, публикуваме разяснение относно трасето. Със сините контури на снимката е показан маршрута, през който ще преминат всички участници.

Началото на трасето е от АРКАТА на входа на спортния комплекс. Продължава се по алеята към сектор „А“, след което се навлиза на пистата на стадиона между секторите „А“ и „Б“. Бегачите преминават в следната последователност пред секторите „Б“, „В“ и „Г“, като напускат пределите на стадиона между секторите „А“ и „Г“, от където се отправят отново към АРКАТА, за да се затвори една пълна обиколка .

Всеки от участниците трябва да направи три обиколки на описаното трасе.. Началото е в 11 ч., като събирането около АРКАТА ще започне след 10.15 ч. Молим участниците в маратона да не стъпват на футболния терен. Нека движението се извършва само по пистата в оказания коридор за бягане, който ще бъде маркиран с лента.

Обръщаме внимание на всички, които ще дойдат с коли за събитието, че паркирането в зоната около Сектор „А“ ще бъде забранено. Всички участници ще могат да се насочат към паркинга откъм касите на ул. „Тодорини кукли“ 47.