Левски чака двама нови през тази седмица!

0
nikolai kostov
Снимка: levski.bg
-

Левски чака още двама нови играчи през тази седмица. Столичани ще се опитат да се подсилят с въпросните футболисти до затварянето на трансферния прозорец на 29 февруари. До момента през зимата сините се подсилиха с четирима нови – защитника Хоакин Фернандес, халфовете Карлос Охене и Патрик Мислович и крилото Фабио Лима.

Сините са набелязали бразилски флангови нападател, който е със силен ляв крак. По-рано столичани разговаряха с аржентинец на тази позиция, но в крайна сметка са се насочили към сънародника на Цунами, Рикардиньо и Фабио Лима. Треньорът Николай Костов иска да подсили състава си още с краен защитник и нападател. Мажоритарният собственик Наско Сираков спомена наскоро, че се гледат голям брой футболисти. В преговорите помощ отново оказва агентът Джери Перейра.

„Охене познава играта на българските отбори, беше приет добре в колектива. С останалите трябва да бъдем по-търпеливи, може би е нужно повече разбиране. Ние сме в контакт с някои играчи, с които искаме да се подсилим, но не мога да кажа кои са“, заяви след победата над Арда Костов. Той на няколко пъти говори по темата, като каза, че селекцията, която се извършва е неправилна. Сините вече удариха на камък с привличането на Ангел Бастунов и Алекс Колев, като в заключителните дни на трансферния пазар са се насочили почти изцяло към играчи от Южна Америка.

Вчера Левски публикува специален пост в чест на Марин Петков, който се разписа при успеха срещу кърджалийци с 4:0. Срещата бе паметна за крилото, който в мач №100 за сините в първенството ги поведе към разгрома. Цунами пък ще пропусне гостуването на Хебър заради натрупани жълти картони – изкара петия си срещу Арда./ „Тема спорт“