Легенда на ЦСКА изригна срещу ЦСКА-София: Некадърници! Някакви сръбско менте е новият треньор

0
georgi dimitrov djeki

Бившият капитан на ЦСКА и националния ни отбор Георги Димитров – Джеки изригна срещу случващото се в ЦСКА-София.

“Трудно ми е вече да коментирам нещата, които се случват на “Армията”. Нищо общо нямам с тези хора, които са там. Те са некадърници, а с некадърници нищо не се постига. Без всеки може, но с всеки не може.

Питате ме за новия треньор. Какъв е тоя Милош Крушич? Някакво сръбско менте като онова, което беше в Ботев (б.р. – Желко Петрович). Ама бил преди това в Холандия. Бил е в Холандия, колкото аз съм бил в космоса.

И за Люпко Петрович не знам въобще за какво дойде. По-лошо от това, което е в момента, трудно може да стане. Такова чудо не е било никога”, остър бе легендарният бранител. Той коментира и темата “Николай Бодуров”.

“Не знам защо му се обръща толкова внимание на този. Да не е Бекенбауер? Излязъл сега Бодуров, пише някакви неща. За някои работи може и да е прав. Ама защо сега ги казва – толкова дни след събитията. Сега е малко като след дъжд качулка”, каза още Джеки.

“Хубави думи мога да кажа само за съдиите в България. Те, хората, поне се развиват. Това го казвам съвсем сериозно.

И още нещо искам да кажа. И държа да го напишете – който си мисли, че проблемът на българския футбол са Боби Михайлов и Ники Михайлов, е много далеч от истината. Ако те двамата са проблемът, има държавни органи да ги хванат и да ги обесят, ако трябва. Проблемът е, че много други некадърници се крият зад тях. Проблем са такива хора като Мадански, които нямат нищо общо с футбола. Казвам ви го без да искам да се слагам на никого. Не ми пука от нищо. Просто казвам нещата, каквито ги виждам”, завърши Димитров.