Легенда на ЦСКА подкара всички в ЦСКА-София: Оранжевото винаги ще прозира!

0
georgi dimitrov djeki

Бившият капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров – Джеки се изказа много критично по адрес на нападателя на ЦСКА-София Мауридес. Бразилецът е в немилост в последните дни, след като пропусна по елементарен начин дузпа срещу Берое.

„Такива некадърници в България под път и над път. Неудобно ми е да коментирам някакви смешни футболисти. Срам ме е, че има такива като него, които само тъпчат тревата на „Армията“, където някога съм играл и аз“, коментира Джеки пред „България Днес“. Въпреки нежеланието си, той продължава „анализа“ на Мауридес.

„Имам чувството, че е куц с единия крак. Подиграват се с феновете. Той няма нищо общо с тази игра, не може да спира топката. Има огромно самочувствие и заема мястото на някое българско момче. Затова и в националния отбор няма избор на футболисти. Трябва поне 20-30 години да минат, за да се смени манталитетът“, допълва Джеки.

„Феновете затова пускат димки, за да не гледат какво става на терена, защото не им е интересно. Ел Маестро също е некадърник. Досега са му дърпали ушите някъде и са го сложили на пейката за треньор на ЦСКА. Обяснява ми, че загубил всички дербита, защото били на чужда терен. Ние сме ставали първи, защото винаги сме побеждавали навън. А този смешник ще ни поучава как се играе футбол.

Оранжевото винаги ще прозира отдолу. Магат и Ериксон щели да водят…Това са истории на фаллшиви герои, както в песента на Тодор Колев“, завършва Джеки.