Легенда на ЦСКА: Караме я само на препоръки! Ние сме нищо в последните 10-11 години

0
stoqn iordanov

„От 2009 година го караме само на препоръки. Спечелихме две купи, но това е малко за марката ЦСКА. Това е болното и колкото и да е силно казано, ние сме нищо в последните 10-11 години. Трябва да се стигне пак нивото от миналото и на нас, легендите, да ни се даде възможност пак да се радваме на големи постижения – титли, силни мачове в Европа, а не само да живеем с миналото и да гледаме към него“, каза легендата на ЦСКА – Стоян Йорданов.

„Преди години плачехме, че няма терени за школата. Сега ги има – цели пет са, и браво на ръководството за това, но като минавам понякога през „Армията“, ами те са празни. Има деца само на един от тях. Преди години не беше така. Няма ги децата. А преди в съзнанието на всички ни бе втълпявано само едно – победата и първото място“, добави бившият треньор на вратарите при автентичното ЦСКА.

„Не мога да разбера от какво се плашат да налагат младите играчи, а само се взимат чужденци. Когато играхме великите срещи с Интер, аз бях на 22 години. Паро и Пената бяха на по 21, а Цецо Атанасов – на 19. Как успявахме ние, а сега не могат“, попита Стоян Йорданов.

Оставете коментар

avatar
2000
  Абонирай се  
Известие от