Легенда на Левски: Нещата висяха на косъм! Наско има визия и знае какво да прави

0
kiril ivkov pavel kolev

„Най-доброто нещо е акциите да вземе Наско Сираков. 100% съм сигурен в това. Всички фенски фракции са с него. От моите колеги сред ветераните, с които съм разговарял, всички са на негова страна“, категоричен бе легендата на Левски Кирил Ивков пред „Меридиан Мач“.

„По времето, когато той беше шеф, станахме три пъти поред шампиони, после още два пъти, влязохме и в Шампионската лига. Голмайстор номер 1 на Левски е за всички времена. Каква по-добра кандидатура може да има от него? Много съм радостен, защото нещата висяха на косъм. Сега поне акциите ще бъдат в сигурни ръце. Това е чудесна новина“, добави той.

„Разговарях с Наско. Той чакаше с нетърпение акциите. Надяваше се този път Васил Божков да прояви благоразумие, защото всичко, което стана предишните дни беше подигравка. Наско има визия и знае какво да прави. Мисля, че Левски ще тръгне по по-добър път. Сега на дневен ред е рожденият ден на Левски. Чакам в неделя да направим шествие с феновете от паметника Левски до Могилката, където е основан клубът“, заяви още Кирил Ивков.