Легенда на Ботев за новия треньор: Най-после правилно решение!

0
georgi georgiev gecata

Славният футболист на Ботев Пд от 80-те години Георги Георгиев-Гецата коментира назначението на Станислав Генчев за старши треньор.

„Най-после добро решение на клуба. Първа положителна крачка при това ръководство. Харесвам Станислав Генчев, върши си добре работата. Показа хубави неща в Локомотив София и със сигурност ще бъде приет положително от феновете, но… Тук излиза голямо НО и кръстопът, рубикон. Защото не знаем дали и доколко ще му бъде дадена свобода на Генчев да работи, да реализира идеите си. Аз съм убеден, че той ще вкара повече български играчи, защото 10 чужденци и един българин беше подигравка. А и видяхме колко отбора само с български играчи ни победиха през изминалия сезон“, коментира пред „Тема Спорт“ бронзовият медалист от САЩ ’94.

„Аз лично знам само един ръководител – Зингаревич. Останалите продължават да си действат в сянка на всички нива – първи отбор, втори, школа. Аз лично не вярвам Азрудин Валентич да е освободен. Добър ход с Генчев, но да видим как ще продължи“, добави Георгиев пред „Тема спорт“.

След треньора,Ботев взема и 2 от звездите на Локо София