Ледената кралица си хвана старче, води го да викат за левскар на световното

0

Една от най-популярните футболни половинки, които някога е идвала по нашите стадиони – Асдис Ран, отново е влюбена, пише „България днес“. Красивата исландка си хвана старче с бяла коса и брада.

След като години наред бе самотна, Ледената кралица вече ще бъде гушкана. Новият й мъж видимо е много по-възрастен от нея. Той поразително прилича на българския актьор Владо Пенев. Двамата имат абсолютно еднакви черти на лицето. Все пак блондинката не е забила българин. Дядката е богаташ и я води на екзотични почивки. Пенев ще чества своя 60-годишен юбилей през октомври тази година.

В момента Ледената кралица се пече на топло из Канарските острови. Тя и новият й любовник събират тен върху черен вулканичен пясък в курорта Лас Америкас.

„Бягаме за кратко от снега в Исландия. Харесвам слънцето тук. Последните дни в Исландия времето все е лошо“, споделя самата Асдис Ран.

Другия месец русокосата хубавица планира да отиде и до Русия за световното първенство по футбол. Ледената кралица ще дере гърло за националния отбор на Исландия, който направи историческо първо класиране на световни финали и за който ще играе защитникът на Левски Холмар Ейолфсон. Асдис не крие, че е много запалена футболна фенка. Блондинката оказваше пълна подкрепа и на миналото европейско първенство, на което Исландия сътвори истински фурор, отстранявайки Англия.

„Щях да се съблека по ц*ци, ако това ще помогне да бием Франция“, заяви Ледената кралица в интервю пред „България Днес“. Да се надяваме на Мондиала „викингите“ да направят нов подвиг и Ран да изпълни обещанието си да махне фланелката.

Асдис беше считана за най-предизвикателната футболна половинка, когато бившият й вече съпруг Гардар Гунлаугсон играеше за ЦСКА. Това лято исландката ще навърши 38 години. През миналата година тя претърпя тежък инцидент с лошо падане. В резултат Асдис се беше потрошила напълно – счупени ребро, крак на две места и ръка.

По всяка вероятност моделът на „Плейбой“ ще доведе секси старчето и на българското море. Асдис не крие, че предпочита да прекарва голяма част от лятото по родното Черноморие. Любимият град на Ледената кралица е Созопол. Тя се пуска и по круизи с яхта, като винаги се препича само по прашки.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук