“Лъвовете” стартират подготовка за предстоящите двубои в понеделник

0
mladen krastaich ivan ivanov
Снимка: facebook.com/BulgarianNationalTeam
-

Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои – приятелския мач с Иран (7 септември) и европейската квалификация с Черна гора (10 септември), в понеделник (4 септември) в Национална футболна база “Бояна”. В същия ден от 18:30 часа играчите ще проведат тренировка на първи терен в Дома на футбола, като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на въпроси на журналистите преди септемврийските двубои.

На 6 септември отборът ще отпътува за Пловдив, където от 17:00 часа на стадион “Христо Ботев” селекционерът Младен Кърстаич ще даде брифинг за медиите, а 30 минути по-късно ще стартира официалната тренировка на тима, която ще е отворена за медиите в първия четвърт час. Гостите от Иран ще проведат своята пресконференция в 18:30, а от 19:00 часа ще стартира и официалното им занимание преди мача.

България ще отпътува за европейската квалификация с Черна гора на 9 септември от 11:00 часа с директен полет от летище “София”, а от 17:30 местно време на Градския стадион в Подгорица ще бъде проведен традиционният брифинг за медиите. Половин час по-късно е и официалната тренировка, която ще бъде открита в първите 15 минути.

Националите се завръщат в София около 12 часа на 11 септември.

loading...
#
предишна статияТишански: Радвам се, че младите в Левски израснаха толкова бързо! Костов се справя повече от добре
Следваща статияМишо Вълчев: С този отбор и треньор Левски може да е между 8-о и 10-о място в Бундеслигата