Лъчезар Петров – има ли конфликт с Мъри, ще искат ли акции, козирката и евроселекцията (ВИДЕО)

0
-
-

Изпълнителният директор на Palms Bet – Лъчезар Петров – гостува в “Студио Дерби” на KotaSport.com. Той разкри пред водещия Георги Симеонов имало ли конфликт със старши треньора Станимир Стоилов, след като се появиха информации, че специалистът е отказал да води тренировка на отбора.

“Конфликт между ръководството и старши треньора няма. Станимир Стоилов беше на УС. Това отне малко повече време. Проведохме съвсем нормален разговор. Това, което излезе по медиите, категорично не отговаря на истината.

Активно работим клубът да стигне до максимално хора. Съгласен съм, че има определени затруднения със закупуването на карти, но и който иска ще намери начин.

Проектът клубът да премине в ръцете на феновете изисква време. Трябва да бъде свършена много работа. Всеки изхожда от любовта си към Левски. Дебатите в работните групи са конструктивни. Процесът отнема доста време, защото проектът е голям.

Целта на партньорството е и двете страни да са доволни. Разпознаваемостта, която ни даде Левски – по-лоялна и по-вярна от публиката на Левски няма. Те го доказват с помощта си към нас.

Не сме обсъждали да искаме акции на Левски.

Отказахме от мястото на гърдите, защото вярваме в тази кауза. Показваме, че не е важна краткосрочната цел. За нас е по-важно под всякаква форма да подкрепим феновете, виждайки въодушевлението им. Показваме, че за нас Левски е повече от клуб.

Нямаме заложен ексклуизивитет в договорите. За нас Левски е по-важно от това да сме само бизнес партньори. Ако дойде друга букмейкърска компания, с радост ще преговаряме.

Моментното състояние на Левски не позволява да се отказва каквато и да е помощ. Не е спирано да се търсят партньори на клуба.

Нямам експертиза колко би струвала козирката на Сектор “А”. Имало е възможности да се реализира по друг начин, който не струва толкова, колкото се споменава. Козирката обаче остава на втори план предвид настоящата финансова ситуация.

Ние отидохме в клуба, когато Сираков не беше още притежател на акциите. Единствено Павел Колев можеше да взима решения. Когато трябваше да подпишем, дойде първият локдаун. След това се срещнахме със Сираков, който вече притежаваше акциите, разбрахме се бързо и подписахме. Аз, Сираков и Стоилов се срещнахме и Стоилов подписа.

Когато дойде моментът, ако се класираме за евротурнирите, ще седнем и ще обсъдим каква селекция и какви средства са необходими.

Левски има сили да играе в евротурнирите. На Стоилов целите винаги са високи. Вярвам, че в този отбор има нужното качество и с такъв треньор евротурнирите са постижими.

“Синя” България показа колко е силна. Това е важно и основно нещо. Мястото на феновете е на стадиона, трябва да са там”, коментира Петров в “Студио Дерби” на KotaSport.com.

loading...
#
предишна статияМоже ли Васил Божков да си поиска задълженията от Левски? (ВИДЕО)
Следваща статияСептември с цели 6 национала