Кувейтци цакат Лудогорец за национал на Арда

0
-
-

Спас Делев е склонен да подпише с Лудогорец, но на хоризонта е излязъл нов клуб, който го иска. Става дума за отбор от Кувейт, пише „Мач Телеграф“. Делев взима най-голямата заплата в Арда и е ясно, че от Кърджали ще го пуснат без пари по две причини – първо, защото ще намали фонда „работна заплата“, и второ, защото онзи ден директорът Ивайло Петков заяви, че на играчите с голям принос няма да им се правят спънки, когато се разберат със следващия си клуб, пък дори и да имат действащ контракт с Арда.

Делев е получил две оферти от България. Едната от Лудогорец, а другата от ЦСКА 1948. Говори се, че Спас е прибирал близо 30 000 лева в Кърджали. Ясно е, че „червените“ и „орлите“ трябва му дадат повече, за да подпише с тях. И точно тук изниква въпросът – дали те могат да надцакат клуба от Кувейт, за когото и 50 000 евро на месец не са нищо особено.

Спас е на 32 години и добре осъзнава, че сега е моментът за последния му голям договор в кариерата му. Така че той едва ли ще бърза. Ако реши да остане в България, дестинацията е една – Лудогорец. Но ако прецени, че може да хване последно „10″, може да поеме пътя към Близкия изток.

Факт е, че Лудогорец се нуждае от подсилване в атака и особено по фланговете. Там на ниво е само Кирил Десподов, докато Мавис Чибота и Дорин Ротариу лъкатушат във формата си, а Бърнард Текпетей и Вандерсон, са контузени и не е ясно кога ще се върнат в игра. Близо до преминаване в Разград е бразилското крило Рик от Сеара.

loading...