Крушчич: Не е страшно и да не дойдат нови футболисти

0
Снимка: cska.bg

Милош Крушчич е доволен от първият етап от зимната подготовка,коментира на летище „София“ наставникът на ЦСКА-София.
„Доволен съм от лагера. Първият етап бе насочен към работата на футболистите за физическата им сила. Благодаря за хубавите условия в Турция. Успяхме да работим за тактиката и модела, по който искам да изглежда отбора. Отработихме всичко, което бяхме планирали. За нови футболисти не мога да ви кажа, защото никой все още не е дошъл.Ръководството води преговори с няколко футболисти, но как ще завършат те не се знае. Информацията, която имам не е точна за момента. Десен бек не ни е опция. Не съм казвал, че искам футболист на тази позиция. Желая да направя от Иван Турицов, играч за националния отбор. Погрешмп сте разбрали моите думи. Не съм искал футболист на тази позиция.
Искам да бъде привлечен играч в офанзивен план, но не централен нападател. Имам достатъчно играчи на този пост,а и Ахмедов се вписа в отбора. Естествено му трябва време, за да се нагоди. Работи професионално и добре. От него искам, както от всички футболисти, да дава всичко от себе си и да изпълнява указанията, които се отнасят за позицията, на която играе“, каза Крушчич.

Тонислав Йорданов има голям талант и той е бъдещето. Но трябва да се работи с него, а и той трябва да промени някои неща. Може да стане добър футболист. Въпросът дали ще остане в ЦСКА все още е открит“, добави треньорът на „армейците.Нищо страшно няма да се случи, ако не дойдат нови футболисти. Тези, с които разполагам сега са страхотни, но ако дойде ново попълнение, то ще бъде, за да усили конкуренцията.По време на контролата видяхте стил, който трябва да се виждам и в България. Искам да играем така. Както казах, успяхме да работим и в тактически план за модела, който искаме да видим. Работихме седем дни, но само за толкова се получиха неща, които ми харесаха в контролата“, каза сърбинът.