Крушарски в „От воле“: Скаути на Уотфорд, Удинезе и родните грнадове идват на стадион Черноморец

1

Първо по рода си футболно събитие ще се проведе в Бургас. На 18 юни от 10 часа на стадион „Черноморец“ стартира инициативата „БГ футболни проби“. Това е проект на футболния мениджър Ивайло Крушарски. Той гостува в предаването от „От воле“ на KotaSport.com и разкри подробности за събитието.

Проявата е координирана и с БФС. Ще се даде шанс на млади футболисти на възраст от 10 до 22 години да покажат своите качества пред експерти и скаути на водещи клубове у нас и чужбина. В Бургас се очакват представители на английския Уотфорд и италианския Удинезе, както и на всички силни тимове в България, сред които Левски, ЦСКА-София и Лудогорец. Инициативата стартира в 10 часа и ще продължи цял ден. Ще бъдат проведени тренировки, специфични занятия, в които младите играчи ще могат да покажат своите умения и качества. Участие могат да вземат всички желаещи, които отговарят на възрастовите изисквания.

Самият Ивайло Крушарски заяви, че това е проект, който се прилага широко в Западна Европа, като по този начин се дава възможност за изява на широк кръг млади футболисти, както и импулс за развитието им в следващ етап от кариерата.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видеоматериали ТУК!

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Станимир Аполония
Станимир Аполония
2 години по-рано

Тоя Бургас го убихте от крадене, ей…някое дете случайно да не остане в града