Крушарски отсече: Томаш остава!

0
-
-

След като през последните няколко дни се появи информация за назряващо напрежение в Локомотив (Пловдив) между собственика на клуба – Христо Крушарски, и треньорът на първия отбор – Александър Томаш, сега лично босът на “смърфовете” опроверга слуховете.

В изказване след загубата на “железничарите” с 1:3 от тима на Крумовград в среща от 23-ия кръг на родната efbet Лига, Крушарски сподели, че Томаш остава старши треньор на отбора от “града под тепетата”.

„Надиграха ни момчетата, какво да направим. Това е футбола. Жалко, нашите момчета не направиха нищо. Томаш остава треньор“, каза Крушарски. Железничарският бос говори и за внесения проект за промяна на Закона за спорта, като сподели, че има раздвижване по въпроса.

„Пуснахме едно писмо от 47 клуба, първият отговор, който получихме беше от Парламента, че е внесено в комисията за разглеждане. Използвам този момент, в който да събера екип, който да прави Закона за спорта за целия български спорт. Да направим нещо човек, когато дава пари, да има облекчения“, каза Крушарски.