Крайни ултраси на Левски и ЦСКА-София в опасна близост

0

Феновете на Левски и ЦСКА-София от най-крайните фракции „София Запад“ и „Енимълс“ ще бъдат в опасна близост на 20 декември. Тогава ще се проведе дълго чакан реванш на кик бокс, пише „Меридиан мач“. Деян Топалски ще се изправи отново срещу Даниел Илиев. Битката им трябва да бъде главно събитие на Мuaу Thai Grand Prix Bulgaria, което ще е третото издание на най-голямата британска верига по кикбокс и муай тай Muay Thai Grand Prix (MTGP) на наша земя. Срещата ще бъде в зала „Универсиада“.

Преди две години Топалски спечели по точки, което не се хареса на Илиев, който оспори победата му. Между двамата има и сериозна футболна закачка. Илиев е известен с пристрастията си към Левски, докато Топалски е привърженик на ЦСКА-София. Той дори често си организира спаринги с един от лидерите на Сектор Г – Иван Велчев-Кюстендилеца.

Топалски дори наля масло в огъна чрез „Фейсбук“. „Чувам, че някакъв човек щял да ме предизвиква на двубой, само ще отбележа, че преди 2 месеца съм подписал договор за този мач и реално него чакам, за да го обявим официално“, заяде се ветеранът. Илиев пък е носител на Европейския пояс по киксбос за професионалисти.