Край! ЦСКА-София продава капитана си!

0
bojidar chorbadjiiski

ЦСКА-София ще продаде Божидар Чорбаджийски след края на сезона. Доскорошният капитан на „червените“ е изпаднал в немилост пред ръководството, но двете страни ще се разделят по най-добрия начин, като от клуба ще направят всичко възможно да помогнат при намирането му на нов отбор в чужбина. Самият защитник още през зимата намекна, че ще се радва да продължи кариерата си зад граница, въпреки че не е стигнал тавана си в България.
Чорбаджийски загуби титулярното си място в ЦСКА-София и няма големи изгледи да си го върне скоро,пише „Меридиан мач“. Любослав Пенев очевидно смята да налага младия Валентин Антов до лидера на отбраната Николай Бодуров. Освен това последното попълнение Нуно Томаш също е централен защитник и сигурно ще се окаже първи вариант за заместник при контузия или наказание.
Много вероятно е „червените“ да си върнат през лятото Пламен Гълъбов от Етър, както и да привлече нов футболист в тази ключова зона. Чорбаджийски все още има добър имидж като национален състезател и ще може да бъде пласиран в чужбина. Шефовете на ЦСКА-София явно са се отказали да го налагат и да вземат много пари от продажбата и вече залагат на Антов. При това положение ръководството няма да прави проблеми на 23-годишния защитник да продължи кариерата си навън.