Коце Марков в “Кота Спор”: Горд съм, че съм левскар! Защо се правим на идиоти за дарението на Пеевски?

0
-

Бившият депутат – Костадин Марков – гостува в предаването “Кота Спор” на KotaSport.com. Политикът никога не е криел симпатиите си към Левски. В студиото той коментира именно процесите на “Герена”.

“Като всеки левскар, с голяма тревога преживях събитията. Въпреки че за марката “Левски” съм сигурен, че ще се намерят начини отборът да съществува. Трогнат съм от това, което направиха феновете. Не съм виждал подобно нещо досега в България. Те с едномесечна кампания събраха повее пари отколкото всички дарени средства за коронавируса. Невероятни жестове. Горд съм, че съм левскар и съм част от тази общност. Дай Боже вече да се намери решени и клубът да бъде финансово стабилен.

Ако ще и да е най големият гений, Наско Сираков няма какво да направи. Трябва да се сглоби икономически модел за издръжката на клуба. Спортно-технически трябва време, за да се надгради това, което до този момент е изградено, за да сме конкурентни на Лудогорец”, коментира Марков. Той сподели мнението си и за направеното от Делян Пеевски дарение.

“Не разбирам защо се правим на идиоти всички. От десетки години футболът се издържа от много по-спорни личности от Делян Пеевски. Да изброявам ли времената на СИК и ВИС, на Илия Павлов, да минем през Титаните. Пеевски го познавам – той е левскар. Няма нищо лошо един левскар даде пари за Левски. Ако имаме някакви съмнения, че Пеевски е еди си какъв – да го осъдят. Но аз не мисля, че той е по-черен от всички останали, които дават пари за футбола. Даже напротив. С нищо парите му не са по-различни от тези на Васил Божков. Не само с на Божков, ами с на почти всички, които дават пари за футбола на ниво “А” група. Божков е със 17 обвинения. Но ще приемем с удоволствие, ако сега ни прати 2 милиона, а ще се зачудим за 500 хиляди от Пеевски. Защо? Гриша Ганчев е светъл бизнесмен, който изведнъж му потръгва бизнесът, защото е роден под щастлива звезда и решава да дава за футбол? Или Венци Стефанов, или Домусчиеви, или който искате”, заяви политикът в предаването “Кота Спор” на KotaSport.com.

Очаквайте цялото предаване „Кота Спор“ на KotaSport.com, с още коментари за Левски, ЦСКА-София, Лудогорец и Черноморец.

Може да се абонирате и за канала на KotaSport.com в Youtube – ТУК

loading...
#
предишна статияПрезидентът на Монтана: Нямаше как да се доиграе първенството
Следваща статияБивш вратар на Лудогорец смени отбора в Аржентина