KotaSport TV: Явор Жеков: Длъжността не ми е самоцел! На някои няма да им хареса, но ще се работи по коренно различен начин

0
-
-

Най-вероятният бъдещ Председател на УС на Черноморец – Явор Жеков – застана пред камерата на KotaSport TV. Той говори за целите пред отбора, както и ще има ли промени в клуба при новия Управителен съвет, който предстои да бъде избран.

„Засега съм само временно изпълняващ длъжността Председател на УС на Черноморец. Има си законови разпоредби, които трябва да се спазват. Длъжността не ми е самоцел, не е и предизвикателство да ми пише във визитката, че съм бил президент на клуб. Каузата е една, целта също – да върнем публиката на стадиона и Черноморец да играе хубав, атрактивен футбол.

На първо време трябва да подобрим атмосферата, да се подобри колективът. Трябва да работим в синхрон.

Ще има структурни промени. Ще ги обявим на по-късен етап, когато УС бъде завършен. Имаме идеи, ще се работи по коренно различен начин. Може би на някои няма да им е много удобно да работим по този начин, но ние ще наложим правила, които задължително ще се спазват.

През последните години наблюдавахме тежест, която висеше над футболисти и ръководство. Тя беше голяма, защото се казваше, че на всяка цена трябва да се влезе в „Б“ група. Мисля, че трябва да започнем да изграждаме една къща, а къща се гради със здрави основи. Това ще рече, че трябва да имаме хубава детска школа. Добре е да играем в „Б“ група, но не на всяка цена“, коментира Явор Жеков пред KotaSport.com.

loading...