KotaSport TV: Над 40 момичета тренират в школата на Дея спорт

0
deq devoiki 9

Школата на ВК Дея спорт работи на пълни обороти. Освен юношеската секция, много сериозно се развива и тази при девойките. Над 40 момичета тренират, като занятията се водят от треньорите Иван Енчев и Страхил Балов. Те се провеждат в зала Нефтохимик, а тонусът и настроението са на високо ниво.

Амбициите на ръководството на ВК Дея спорт е от следващия сезон да бъде сформиран и представителен женски отбор. Ще се разчита основно на собствени кадри, като целта е отборът да расте и да се развива с постъпателни темпове. Развитието на мъжкото, както и на женското направление, е основна стратегия на клуба, заедно с много силен акцент върху Детско-юношеската школа.

Вижте кадри от тренировка на девойките на Дея спорт в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!