KotaSport TV: Маргарит Димов: Ще вдигнем нивото, резултатите ще бъдат много по-добри!

0

Старши треньорът на Созопол – Маргарит Димов – изведе отбора за първа тренировка за 2021 г. Преди нея, специалистът говори пред камерата на KotaSport TV.

„Казах на момчетата, че ни предстои доста работа. Подготовката ще бъде доста тежка.

Ще подготвим отбора по най-добрия начин. Ще се подготвим и физически, и тактически. Когато работиш, накрая береш плодовете от труда си.

Винаги има какво да искам. В края на есенния дял направихме промени в игровата схема. В последните мачове успяхме да играе по начина, по който искаме.

Созопол започна подготовка с един нов, чака още четирима (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ще задържим инерцията от края на есенния дял. С трансферите, които подготвяме, ще вдигнем нивото и резултатите ще бъдат много по-добри. Очакваме поне четирима нови. Поне трима от тях очаквам да пристигнат в понеделник – вторник. Ще се разделим с други футболисти, единствено ако получим някоя много добра оферта.

Търсим да играем с по-силни отбори. Да си премерим силите, футболистите да дават максимума от себе си. Това е шанс да покажеш на по-добрия отбор, че и ти заслужаваш да получиш възможност да играеш в Първа лига. Аз не искам да играем със слаби съперници, да бием с 5-6 гола и да се заблуждаваме. Предпочитам да падам, да видя къде е проблемът, къде са грешките и да ги отстраняваме“, коментира Маргарит Димов пред KotaSport.com.

 

loading...