KotaSport TV: Боби Михайлов: Пътят на националния отбор е правилен! Дано Левски и Лудогорец продължат възможно най-дълго

0
otkrivane (30)
-

В Несебър бе открит нов футболен комплекс с игрища с миниразмери. Лентата бе прерязана лично от Борислав Михайлов. След церемонията президентът на БФС говори пред медиите.

“Инфраструктурата е важна за целия спорт, не само за футбола. Много общини полагат усилия, ние помагаме през програмите на УЕФА и ФИФА. Само за последните 18 месеца сме построили нови 20 подобни обекти. Ако и министерството се включи в това нещо, ще има много повече възможности за децата. В Несебър наистина се прави много – не само от него, но и от хора като Недялко Москов и много други”, коментира Михайлов. Той сподели също така мнението си за представянето на родните отбори в евротурнирите и това на националния ни отбор.

“Няма слаби отбори. Всичко вече е много равностойно. Не е добро представянето към момента. Надявам се Левски и Лудогорец да продължат възможно най-дълго.

Правилен е пътят на националния отбор. Това са играчите. И вие да направите селекция, не може да извикате други. С това разполагаме в момента. Млад е отборът, най-младият в Европа. Сериозни треньори. Надявам се да покажат постоянна игра в предстоящите мачове с Иран и Черна гора”, заяви шефът на родния футбол.

loading...
#
предишна статияМачовете по телевизията днес
Следваща статияЦСКА 1948 награждава “червени” легенди