Кота Спор: Как Левски замрази ада на „Колежа“ и има ли отбор ЦСКА-София за титлата?

0
14

Изминалият уикенд предложи интересни футболни сблъсъци от родното първенство. Безспорно най-много се очакваше мачът в София между ЦСКА-София и Лудогорец. Гостите спечелиха с 1:0 и предопределиха до голяма степен изхода от първенството. Червените загубиха преднината си и вече са догонващи. Самата среща нямаше някакви големи футболни достойнства, повече битка и физически сблъсъци. На трибуните имаше една вярна и всеотдайна публика, изпълнила стадиона до краен предел. Истинска футболна атмосфера.

ЦСКА-София имаше своите шансове за победа, но лъснаха и проблемите. Видимо тимът не разполага с шампионски състав. Нужно е отборът да бъде доокомплектован във всички линии. Липсват лидерите. Първенството все още не е свършило, но Лудогорец нанесе своя удар.

В Пловдив на новия стадион на Ботев бе другият празник. Левски победи на новото бижу и затвърди подема си. На този етап катаклизмите на „Герена“ не дават отражение върху отбора. Отборът показва стабилна игра и има шанс дори за бронзовите медали. Атмосферата на стадиона бе фамозна, магическа.

Вижте какво мислят за двата сблъсъка водещите на предаването „Кота Спор“ Георги Костадинов и Васил Костов в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!