„Кота Спор“: Безидейност на ръководството на ЦСКА-София! Крушчич не е точният треньор

0

В студиото на „Кота Спор“ бяха разисквани мачовете от 1/4-финалите за Купата на България. Водещите споделиха своето мнение за случилото се. Един от любопитните коментари бе на Георги Костадинов за игровата криза на ЦСКА-София (бел. ред. – записът на предаването е правен преди вчерашната победа на „червените“ с 2:0 над Берое).

„Кризата откъм игра в ЦСКА-София е цяла година. За мен бяха направени грешки още преди години. Имаше доста добре изграден отбор, с доста добър треньор – Стамен Белчев. Бяха продадени играчи като Каранга, Десподов, Мауридес… Дори и тази зима беше осъществен изходящ трансфер – на Бикел. Не чак толкова важен, но пък стабилен играч. За мен трябва да се налагат млади футболисти. Не виждам защо такива бяха преотстъпени, тъй като можеха да бъдат налагани, с не по-малък успех от чужденци, които не дават нищо, а взимат в пъти повече пари. Текучество на треньори и безидейност на ръководството – какви са точните решения, които трябва да бъдат взети. Отстрани е много лесно да се лее акъл, но ситуацията за мен не е розова. Но мисля, че този отбор има потенциал и може да бъде равностоен на Лудогорец и Левски.

Не съм аз най-точният човек, който може да каже дали Крушчич е точният треньор за този отбор. Според мен не е той. Трябва да е уважавано от „червените“ среди име. Не искам да назовавам имена, има достатъчно. Естествено, името на Стойчо Младенов се спряга във всякакви кризисни моменти. Той е легенда. Но моето мнение е, че трябва да се даде шанс на млади специалисти, без да отричам заслугите на Стойчо Младенов. Въпреки това, мисля че той ще има още един шанс да направи нещо за ЦСКА…“, коментира Георги Костадинов, когато бе прекъснат и коригиран от колегата си Васил Костов, че реално това би било първи шанс за Стойчо Младенов в ЦСКА-София. Така се породи един от споровете в „Кота Спор“…

Цялото предаване може да изгледате в прикачения файл. Ако ви е харесало, може да се абонирате за Youtube канала на KotaSport.com – ТУК.

Първата част на предаването, в която гост бе Николай Калев, може да изгледате ТУК. В нея надълго и нашироко бе коментирана ситуацията в и около Левски.