Костов: Мисля, че заслужавахме повече. Съжалявам за момчетата и за публиката

0
nikolai kostov
Снимка: levski.bg
-

Наставникът на Левски Николай Костов бе на мнение след поражението с 0:1 от Лудогорец, че някои от решенията на главния съдия са повлияли за крайния резултат.

„Започнахме много добре мача. През първите 20 минути превъзхождахме отбора на Лудогорец. В тези минути, когато имаше спорни отсъждания, нашите играчи започнаха да отклоняват вниманието си и допуснахме гол. След това положихме максимално усилия да изравним резултата, но не успяхме да го направим. Можеше мачът да се развие по друг начин, ако някои от отсъжданията на съдията бяха по-различни. В 60 минута имаше безспорен червен картон за Лудогорец. Имаше и други спорни моменти, които няма как да обсъждам сега. Мисля, че заслужавахме повече. Съжалявам за момчетата и за публиката“.

„Лудогорец е един от най-добрите отбори. Имат опитни играчи с много европейски мачове. Мисля, че нашият отбор не им отстъпва. Представихме се достойно в този мач. Да, може би се отдалечаваме от челните места, но имаме дух и колектив. Развиваме се много добре. Публиката на Левски ми влияе емоционално. Винаги уважавам подкрепата на публиката на Левски. Във времето мисля, че ще се промени отношението им към мен”.

loading...
#
предишна статияПетев: Мога да кажа, че в последните 20 метра нямаха чисто положение
Следваща статияБГ национал наказа още един руски гранд