Костов: Футболистите и съдиите са предупредени, надявам се на победа, ще вкараме много стрес, ако започнем да мислим за ЦСКА-София

0
nikolai kostov
-
-

Старши треньорът на Левски Николай Костов се пошегува, че футболистите и съдиите са „предупредени“ преди двубоя и призна, че се надява на победа на „сините“ в Разград.

„Не можем да си позволим да запазваме никого. Предупредени са играчите, сигурни са предупредени и съдиите. Групата ще бъде публикувана по-късно. Очаквам да има качествен футбол в мача с Лудогорец, защото те притежават много интересни футболисти, които играят със самочувствие и са много креативни. Ние също разполагаме с такъв тип играчи и затова очаквам много интересен двубой“, започна Николай Костов.

„Не мислим за серията, а за моментното състояние на отбора. В последния мач повечето ни почитатели бяха разочаровани, защото не ни се получи второто полувреме. Но нека не забравяме добрите взаимодействия от първото полувреме срещу Славия. Вярвам в моите футболисти, че можем да победим. Играят със самочувствие и се надявам нашият отбор да излезе победител от този двубой“, добави той.

„Стандартните положения са част от играта. Работим по тях. Срещу Лудогорец ще направим същите комбинации, нека играчите на Лудогорец бъдат готови за тях.“

„Ще вкараме много стрес, ако започнем да мислим за следващия и по-следващия противник. Избягвам тези разговори с футболистите, защото гледаме мач за мач и трябва да догонваме. Няма нужда от такъв стрес. Като изиграем мача с Лудогорец, ще видим с какво самочувствие ще сме, ще направим анализ и след това ще мислим за ЦСКА и Черно море“, допълни Костов.

 

Дерменджиев преди дербито срещу Левски: Вярвам в българските съдии