Кошмарът на Лудогорец: В Царско село не ми дадоха шанс! Отидохме в Разград да играем мач, а не на почивка

0

Футболистът на Пирин Благоевград Мохамед Брахими спечели приза Играч №1 на 19-ия кръг в Първа лига. Той заслужи отличието с двата си гола и страхотната игра срещу Лудогорец при победата с 5:3 в Разград.

„Благодаря за наградата, тя означава много за мен. Това е свидетелство, че съм свършил добра работа. Извървях дълъг път, идвам отдалеч. Бях в Царско село, където не ми дадоха шанс да покажа какво мога. След това отидох в Нефтохимик и след това в Пирин. Благодаря, че ми дадоха възможност. Успях да се адаптирам в отбора, въпреки че се разболях от COVID, но смятам, че показвам качествата си“, заяви Брахими.

„Разбира се, че очаквахме тежък мач. Отидохме в Разград да играем мач, а не на почивка. Трябваха ни точки и смятам, че показахме, че Пирин не е в правилната си позиция в класирането.“

„Мисля, че не са се променили кой знае колко неща. Играчите продължават да работят. За мен лично всичко си беше същото. Благодарим на Уорън Фийни за това, което свърши в тима, но мисля, че всеки остана концентриран и нямаше промени“, допълни Брахими.