Кокала: Сираков е много търпелив, феновете не трябва да се бъркат! Слизаме на много ниско ниво – кой лъжел, кой мажел…

0
nesebar dobrudja 59
-

Лили Иванова може да помогне на Левски много повече отколкото с дарението, което направи. Това обяви бившият играч и треньор на „сините“ Емил Велев. Според него великата певица би напълнила клубната каса с концерт на „Герена“.

„В Левски има леко стабилизиране след тези три поредни победи. Играят с по-голямо самочувствие и им се получават нещата, а не като в онези мачове, когато имаше недобре завършени атаки, липса на концентрация и т.н. Това, че играят с по-голямо самочувствие е знак, че са се отърсили от неуспехите. Отборът се върна в познатото русло. Агресивен и желаещ победата. Правят много атаки , които водят до опасности пред противниковата врата. Жалкото е, че загубиха много точки. От тези всички 11 мача без успех, ако бяхме победили в 5, сега щяхме да сме в битката за шампионската титла“, започна Велев пред „Мач Телеграф“.

„Сега, при положение, че ще има само по един мач между отборите в първата шестица, след като приключи редовният сезон, ще е трудно Левски да стигне до третото място. За мен това не е правилно и трябва да се играе на разменено гостуване. Какво като ще имат повече мачове, много важно! Ще са интересни двубои. Сега Левски е зависим и от ЦСКА 1948. Но независимо на коя позиция ще завършим, Левски винаги се бори за шампионска титла. Това беше обявено и през тази година“, продължи Кокала, който донесе последната засега титла на „Герена“.

„Не мисля, че паузата ще убие ритъма, в който влезе отборът. Все пак тренират и скоро пак започват мачовете. Колкото до скандалите по високите етажи, то там съм на мнение, че слизаме на много ниско ниво за клуб като Левски. Кой лъжел, кой мажел… Това ми идва малко в повече. Виждаме желанието на феновете да помагат на отбора си и да го подкрепят, а в същото време гледаме и тези неща. Със сигурност не им е много приятно на хората. Това са дреболии, които много бързо трябва да бъдат прекъснати! Това отблъсква привържениците и не е приятно. Всеки има да дава пари на тази държава. Не виждам някой да е тотално изряден, та да кажеш, че само Левски е на това дередже. Те и Барселона, и Реал Мадрид, са с такъв дефицит, а да не говорим за други отбори. Има желание да се изчистят тези неща и не знам какво повече се търси. Хората изплащат дълга на отбора към НАП. Виждаме, че 250 000 лева се внасят всеки месец там. Те толкова много хора откраднаха от държавата, а никой нищо не им казва, че се огледаха сега в отборите какво имат да дават. Нека си спомним, че Локо София беше изгонен за 800 000 лева. Това е смешно. Пирин ги изгониха за 150 000 лева“, продължи той.

„Не бих станал акционер в клуба. Фен съм и без това. Когато имам, когато мога – винаги помагам на отбора. Дълбоко се съмнявам, че ще има резултат от тази кампания. Народът не е узрял за такова нещо. Желание има, но реално трудно ще се случат нещата. Наско Сираков го нападат непрекъснато, а той си трае. Това не е правилно за мен. Аз много рязко бих им отговорил за някои неща. Явно него го е страх, а от какво го е страх – не знам. При положение, че акциите са в него – никой нищо не може да му направи. Мисля, че е много търпелив, защото феновете са фенове, за да подкрепят отбора. Нищо друго различно от това не трябва да правят, ама нищо. Не трябва да се бъркат в клубната политика. Чак и да искат обяснение от шефовете в Левски, какво ще се случва. Откъде накъде?!“, сподели той.

„Лили Иванова не е проявила голям героизъм като е дарила 1000 лева за отбора. По-добре да направи един концерт на „Герена“ и приходите от него да ги дари на Левски! Това ще го призная!“, завърши легендата на „сините“.