Кокала: Апоел даде 10 милиона за играчи, но нашите са по-добри! Левски нямат нужда от мен, защото…

0
nesebar dobrudja 3
-
-

Бомбастични разкрития направи най-известният българин в Израел – Емил Велев. Легендата на Левски обяви, че има и кръвна връзка с Йони Стоянов. Националът ще се изправи срещу „сините“ като играч на Апоел Беер Шева.

„Той ми е братовчед! Във вените му тече и моята кръв! Аз го препоръчах на националния отбор“, коментира Кокала пред sport5.co.il.

„Левски нямат нужда от мен, защото знаят всичко за Апоел“, каза още той и разкри, че ще бъде водач на делегацията от Беер Шева в София.

„Апоел даде 10 милиона за играчи, но нашите са по-добри. Целта ни сега е да направим равен, а после ще бием. Нашите фенове бяха брутално бити в Скопие! Как очаквате да стоим в такава ситуация? С ръце в джобовете ли! Вярвам, че и в четвъртък ще имаме фенове, въпреки забраната. Става въпрос за 200 български евреи от Яфа“, продължи той.

Той разкри и какво трябва да правят феновете на Апоел за реванша в София, ако някой започне да им прави проблеми. „Просто трябва да кажат, че са хора на Емил Велев. И така ще си спасят гърбовете. Израелците винаги са били тясно свързани със София“, заяви в свой стил Велев, цитиран от „Мач Телеграф“.

loading...