Кобрата ще се бие още през септември

0
kubrat pulev 1

Кубрат Пулев ще се бие през септември. Това разкри специално за “България Днес” мениджърът на българския боксьор Ивайло Гоцев. Това ще се случи, ако лицензът на Кобрата бъде възстановен. В момента той изтърпява 6-месечно наказание заради скандалната целувка с Джени Суши.Пулев ще се яви отново на изслушване пред Атлетическата комисия на щата Калифорния на 22 юли. Тогава ще трябва да покаже удостоверения, че е преминал курсове срещу сексуално посегателство. През последните седмици Кобрата чинно спази всички препоръки на комисията.
“Желанието ни е да представим доказателства, че сме изпълнили заданията, обясни Ивайло Гоцев. – Остава ни само последното заседание на комисията. Кубрат не спира да тренира. Беше на лагер в Майорка с Ули Вегнер. Нашата цел е да се бие през септември. Има варианти за доста добри противници, но всичко ще бъде уточнено след изслушването.”
Пулев ще пристигне в САЩ ден преди заседанието на комисията. При благоприятен изход той ще остане в Лас Вегас, за да продължи подготовката.Неговият брат Тервел също се очаква да боксира през септември. Непобеденият боксьор в полутежка категория счупи ръка при победата над Мич Уилямс през март.
“Тервел вече тренира на пълни обороти, добави Ивайло Гоцев. – Използва счупената ръка, която беше успешно оперирана. Все още не е ясно дали ще се бие в САЩ. Имахме планирана галавечер с негово участие в Пловдив. Тя все още е актуална, но тепърва ни предстои да вземем решение.”