Кобрата отвърна на удара! Щабът му изпрати писмо до Спортната Комисия на Калифорния

0
kubrat pulev
-

31 Март 2019 г. Щабът на Кубрат Пулев изпрати официално протестно писмо до Спортната Комисия на Калифорния, по повод наложеното временно замразяване на лиценза на Кобрата за двубои в щата, дошло след целувката, с която завърши интервюто след мача на Кобрата с  Джени Равало, популярна като “Кралицата на голото суши”. Това съобщи менаджера Ивайло Гоцев. Той добави, че “до изслушването пред Комисията на 14 май ще продължат да правят неща”. “Скоро текстът на писмото ни ще бъде обявен публично, така както направи Глория Олред, адвокатката на Равало,” каза Гоцев.

Писмото е “3та серия от филма “Империята отвръща на удара” на Пулеви и Сие.

1та бе снимката, която публикува Тервел Пулев в профила си във ФБ на “Кралицата на голото суши”, която купонясва в 6 сутринта във фоайето на хотела, където българските победители посрещаха гости цяла нощ след мачовете им.

Няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши купонясва в хотела на екипа на Пулеви Фото: ФБ профил на Тервел Пулев

2ра серия прерастна вече във видео с еротичния танц на Джени Суши в скута на гост на купона в хотела. “03:00 ч. сутринта, няколко часа след прословутата целувка, Джени Суши в контекста на сексуално тормозената жена!” Това пише на профила на КЛУБ ПУЛЕВ във ФБ, където е публикувано видео с Джени “кралицата на голото суши”, която вихри еротичен танц у 3:00 през нощта на парти в хотела след победата на Кубрат Пулев.