Кметицата на Перник зарадва с торта децата на Миньор

0
Pernik kmet

С голяма торта кметът Вяра Церовска зарадва младите спортисти от детско-юношеската школа на футболен клуб “Миньор”, завърнали се от турнир в Италия. Тя присъства на първата тренировка след успешното представяне на нашите момчета, които завоюваха 3-то място във възрастова група 12-13 години в спортната битка Gallini World Cup. На стадиона в кв. „Димова махала“ бяха и зам.-кметовете Денислав Захариев и Йордан Павлов, които също приветстваха младите надежди на „Миньор“.

„Гордеем се с вас, мили деца, вие наистина сте едни истински спортсмени. Браво! Поздравявам ви за постиженията, бъдете здрави и все така упорити, отговорни и сериозни. С вашия труд и вашия треньор вие правите градът ни известен, където много перничани искат да го видят на върха в спорта. Догодина футболът ни отбелязва 100 години и това е едни прекрасен празник за нашия тим”, сподели кметът Вяра Церовска пред младите спортисти.
FB IMG 1523981444972

Зам.-кметът Захариев пък заяви, че ръководството, школата и треньорите имат ясни цели.

„Именно затова миналата година школата се прибра под шапката на клуба, за да може да бъде администрирано и тези млади футболисти да са под наблюдение, а целта и плана са все повече от тези деца да извървяват пътя към успеха и да имаме един силен гръбнак”, коментира Захариев.

Турнирът в Италия се провежда в Порденоне в продължение на 20 години. Възпитаниците на Георги Рошилков са излязли на терена срещу отбори от Италия и Дания.

По време на посещението си кметският екип видя и ремонтираното помещение в сградата на стадиона. Те го нарекоха стаята на славата, защото там бяха наредени всички спечелени купи от младите футболисти.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете Вашия коментар тук
Моля, въведете името си тук

Enter Captcha Here : *

Reload Image