Кметът на Враца успокоил тима за дължимите заплати, помолил чужденците да не бързат с разтрогването на договорите си

0
kalin kamenov
Снимка: facebook.com/BotevVratzaOfficial
-

Кметът на Враца – Калин Каменов – е успокоил тима преди последния мач от редовния сезон срещу Етър днес. Ботев приема съперника от 17:30 часа. Градоначалникът, който преди месец влезе в новия Изпълком на БФС, е посетил съблекалнята на отбора преди дни. Каменов е уверил играчите, че скоро дължимите им заплати ще бъдат платени. Той е помолил чужденците да не бързат с разтрогване на своите договори и да доиграят сезона.

Шансовете на врачани за оцеляване са илюзорни, но все пак ги има и затова победата над Етър днес е задължителна.

Ръководството на Ботев е държало българските състезатели да останат и за следващия сезон, който може да е във Втора лига. Те щели да са гръбнакът по пътя обратно към елита. За целта е имало дискусия в клуба дали да продължи да съществува дублиращият отбор при изпадане на първия от Първа лига. Тимът е в дъното на класирането на Северозападната Трета лига. Възможно е голяма част от гръбнака му да се прехвърли при мъжете.

Старши треньорът Христо Янев продължава да вярва в чудото и в това, че може да спаси втори отбор, след като преди година при него Пирин Бл оцеля./ „Тема спорт“

Стойчо за „червените“ собственици: Със смените на треньори оправдават себе си! Краят на хегемонията е далеч