Кметът на Разлог прие и награди шампионите

0
Pirin U20 Krasimir Gerchev 2019

Волейболистите на Пирин (Разлог), които спечелиха титлата в държавното първенство за юноши под 20 години имаха специална визита при кмета на града Красимир Герчев.
„Ние се гордеем с вас. Продължавайте да вървите напред със самочувствие, увереност и талант. Имате нашата подкрепа“. С тези думи Красимир Герчев, посрещна шампионите при гостуването им.
Представителите на Пирин станаха шампиони само преди броени дни, като триумфът бе двоен, той като стана собствена публика в зала „Септември“ в Разлог. С това те не само покориха златния връх, но и зарадваха изключително местната общественост.
„Волейболът е интелигентна и благородна игра и вие го доказвате, за което ви благодарим. Община Разлог подпомага вашето развитие, чрез финансова подкрепа и добра материална база. Спортът е изключително важна сфера и ние правим всичко възможно за нейното развитие в Разлог и населените места на общината“, допълни още градоначалникът.
Благодарности към шампионите отправиха и треньорите Асен Кирев и Мирослав Живков.
Инжeнер Герчев поздрави за успеха и сребърните медалистки от СУ „Братя Каназиреви“ в Разлог. Те се завърнаха с купа и сребърни медали от финалите на Ученическите игри по волейбол във Варна. Състезателките бяха придружени от треньора Иван Копанаров и директорът на Разложката гимназия Мариана Попадийна.