Киров култов за Симеон Райков: Все едно Лили Иванова да ни гледа и да се пише, че ще подсили Дунав

0
pomorie botev galabovo 24

Старши треньорът на Дунав Русе – Людмил Киров, отрече появилите се информации, че халфът Симеон Райков ще подсили тима му. Бившият футболист на Левски, Локомотив
Пловдив, драконите, Черно море, Ботев Bp и други изгледа от ложата на Градския стадион в Русе загубата на домакините от Черно море с 0:2.

„Да, Симеон беше на мача, но не знам по какъв повод. С него говорих преди шест месеца и тогава той ми отказа да дойде в Дунав. Все едно да дойде Лили Иванова на мач на Градския стадион и да започне да се говори и пише, че тя ще подсили Дунав. Симеон Райков няма да бъде футболист на Дунав Русе със сигурност. Момчето би ни свършило работа, но пак ви казвам, няма да играе при нас. Най-вероятно само е дошъл да гледа срещата, не знам. Говорил съм с него, но преди шест месеца. Тогава беше на ръба да дойде, но сега дори и за в бъдеще няма как да играе в Дунав“, категоричен бе Киров пред „Тема Спорт“.

„В момента това са играчите, с които разполагаме, и нищо повече не мога да ви кажа по отношения на селекцията“, добави наставникът на Дунав.

„Финансово всичко е наред, всичко е изплатено. Лошото е, че тръгнахме негативно още с първия мач, но това е положението. Ние сме такъв отбор, че не може да се сравняваме с тимове като Черно море. Ще е трудно и сега със Славия, но някъде ще направим изненадата. Няма вариант само да губим“, категоричен бе треньорът на драконите.