Кирил Евтимов в „Кота Спор“: Порточанов би управлявал БФС! Ентусиазиран е, има плам в очите му

0

Футболният общественик – Кирил Евтимов – гостува в предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com. Той сподели мнението си за издигането на Христо Порточанов за президент на БФС.

„Преди ден се видях с г-н Порточанов. Той е създател на явлението Нефтохимик. Доказал се е на ръководно ниво. Той беше 10 години и в Изпълкома на БФС. По едно време беше и шеф на съдиите. Най-големият комфорт на съдиите беше именно по него време. Свириха най-необременено и най-спокойно. Според мен той има още какво да даде. Във възраст е, в която предполагам иска да остави още една ярка следа. У него видях плам в очите му – нещо, което липсваше при предишни наши срещи. Той е ентусиазиран. Ако му се удаде възможност, би управлявал БФС – дали като президент, или като част от Изпълкома, ще стане ясно в последствие. Кандидатурата му не е за подценяване. Би се впуснал в битка, ако има съмишленици.“, заяви Кирил Евтимов в предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com. Вижте още по темата в прикачения файл.

Вижте цялото предаване в прикачения файл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате за Youtube канала на KotaSport.com ТУК

loading...