Кирил Евтимов в „Кота Спор“: Любовта към Левски има по-различни измерения! Сираков е правилният избор

0
-

Популярният фен на футбола Кирил Евтимов коментира в предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com положението в Левски. Той сподели, че на този етап „синьото“ бъдеще все още остава трудно за прогнозиране, независимо от това, че се очаква легендата Наско Сираков да получи акциите на дружеството. Евтимов коментира и дълговете на Левски.

„Имам много приятели левскари, които, като ги гледам как се терзаеха през последните няколко седмици, бях шокиран как е възможно. Но явно любовта към синия клуб има някакви по-различни измерения. Наско Сираков е всепризната фигура. При положение, че толкова много хора застанаха зад него, това е правилният избор. В анкетата на Васил Божков той също спечели най-много гласове. Много хора си мислеха, че анкетата ще бъде манипулирана и ще се наберат по схема Бойко Борисов, Делян Пеевски или Шишо Бакшишо, за да стане гаврата с Левски още по-голяма. Въпреки всичко, Сираков спечели убедително. По този начин „сините“ страсти се поуспокоиха.

За мен обаче е странно друго – тези дългове на Левски висят. Мисля, че вече са към 15-16 милиона. Това са много пари. Не мога да си представя кой човек ще дойде и просто ей така ще ги покрие. Ако е само месец за месец, както при предишните собственици, този проблем ще е същият. Това ще седи. Не знам дали ще се намери друг да инвестира така на драго сърце, тъй като знаете с Васил Божков какво се случва. Там явно нещата са много тънки и при най-малко кривване…

Щом Наско Сираков си слага името, явно има нещо предвид. Едва ли е само на гола амбиция, гол хъс и гола любов. Неговият прякор неслучайно е Вълка. Интересното тепърва предстои“, сподели Евтимов в предаването „Кота Спор“ на KotaSport.com. Той сподели и любопитна история с Наско Сираков, който преди години се заканил да доведе на „Герена“… Вижте кого и още от мнението на Кирил Евтимов по темата „Левски“ в прикачения файл.

Очаквайте цялото предаване с Кирил Евтимов, който взе отношение по още куп любопитни теми.

Може да се абонирате за Youtube канала на KotaSport.com ТУК