Керкез: Случващото се в Ботев не е добре за никого! Няма да позволя на никого да влияе на съблекалнята

0
dushan kerkez
Снимка: facebook.com/botevplovdiv
-
-

Наставникът на Ботев Пловдив – Душан Керкез – сподели мнението си за загубата с 1:2 от Крумовград. Керкез коментира и последните скандали около отбора.

„Разочаровани сме от загубата. Искахме да започнем добре, знаехме, че Крумовград е силен на транизиции, но това е футболът. Не си вкарахме възможностите, ако бяхме – резултатът щеше да бъде различен“, започна Душан Керкез.

„Когато получиш гол в началото, това дава разочарование за нашия отбор. Създадохме добри шансове, но не вкарахме. Знаем, че няма да е лесно. Ще трябва да си вдигнем главите заедно и да продължим. Това е футболът. Винаги трудният старт е разочароващ“, каза още той.

„Сега е лесно за хората да говорят, но ние сме имаме нашата цел и трябва да бъде обединени около нея. В края на сезона всички ще празнуваме заедно. Докато съм тук, дали за 1 ден, или 6 месеца, няма да позволя на никого да влияе на съблекалнята. Това, което се случва в Ботев, не е добре за всички. Трябва да бъдем обединени, защото всички обичаме Ботев“, заяви Керкез.

„Георги Николов свърши своята работа. Той усеща напрежение, но не е лесно да играеш за Ботев Пловдив. Двамата с Мартин Секулич тренират заедно, борят се за една позиция. Футболът е за мъже, а не за деца, нашите играчи трябва да пораснат ментално“, завърши Душан Керкез.