Касабов: Бербатов и Стилян нямат нужния опит

0
levski slaviq 327 1

Временно изпълняващият длъжността президент на БФС Михаил Касабов смята, че Димитър Бербатов и Стилян Петров са подходящи за шефското кресло във футбола ни, но все още нямат необходимия административен опит за това.

„И двамата са подходящи и в една демократична държава всеки може да кандидатства, ако отговаря на условията, които са предвидени в Устава. Така че не виждам никакъв проблем, те няма да бъдат единствените кандидати, ако въобще кандидатстват“, коментира Касабов при посещение в Хасково вчера.

„Имат качества, защото са били добри футболисти, но дали имат административен опит, не мога да кажа. По-скоро не“, добави шефът на централата ни.

Касабов обсъди вчера с кмета на община Хасково Станислав Дечев възможностите за финансиране от страна на БФС на проект за ремонт на стадион „Младост“. Изпълняващият длъжността президент на централата е подарил и топки, и екипи на възпитаниците на местния клуб Слънце. Сред тях е носителят на наградата „Лъвско сърце – Трифон Иванов“ Михаел Ангелов. Петокласникът тренира в школата от 5 години, въпреки че е със заболяване, което ограничава движението на ставите.