Капитанът на ЦСКА-София: Купата ще е червена, ако…

0
Снимка: cska.bg
-
-

Капитанът на ЦСКА-София Петър Занев даде интервю за bTV в навечерието на първия полуфинал.

„Отдавна се подготвяме за този мач. Нямаме търпение да дойде двубоят, за да покажем
най-доброто, на което сме способни. Много е важно след прекъсване да влезеш с положителен резултат, да спечелиш първите си срещи, за да може след това отборът да има самочувствие. Мача с Ботев трябва да го изиграем добре тактически, да затворим подстъпите към нашата врата и да не им разрешаваме да вкарват лесни голове, както го направиха миналата година на полуфинала“, каза Занев.

„Преди година ЦСКА изигра два стойностни мача, но когато допуснеш 5 гола в две срещи, много трудно може да продължиш. Получиха се индивидуални грешки, които доведоха до многото попадения. Тази година се надявам да играем доста по-надеждно пред нашата врата“, допълни капитанът.

„Купата ще е червена, ако ние си я заслужим. Зависи как подходим, как влезем в мачовете… Във футбола нищо сигурно няма, както и в живота. Името ЦСКА задължава отбора винаги да е шампион и да се печелят купи. Така че на нас нищо друго не ни минава през главата, особено след като сме толкова далеч от Лудогорец, освен да спечелим поне купата. Нужно е отборът да е спокоен. Симпатизирам на Ботев, особено с идването на Ферарио Спасов. Играят атрактивен футбол, залагат на доста млади футболисти. Имат и 3-4 имена, които са лидерите на отбора. В офанзивен план са много опасни“, каза още Петър Занев.

loading...