Камбуров: В националния тим беше „България търси талант“! Боби не харесвал оня, Костадинов – оня, за трети мениджърът се обадил…

0
-
-

Мартин Камбуров сподели мнението си за работата на бившия национален селекционер – Младен Кръстаич.

„Ако можеше и 14-годишни да вика, щеше да е идеално. Да, нямаме ниво. Но с играчи от същото това ниво с Хубчев бихме силни отбори. Никой не иска чудеса. Но не можем да сме боксова круша на Литва. Ние нямаме слаби футболисти, общо взето, сме на средно и малко под средно ниво. Но няма как да ме убеди някой, че трябва да се викат играчи, които ще станат футболисти след 5 години. Не може да е „България търси талант“. Който е в най-добра форма, трябва да е национал.

Ивелин Попов в Левски не беше окей, но сега в Ботев е топ. Защо да не е национал, нищо че не е първа младост. Боби не харесвал оня, Емо Костадинов не харесвал оня, за трети мениджърът се обадил. Ами аз това го гледам от 20 години. Не само аз, много други хора са страдали от това нещо. Затова новият селекционер да си подбере определена група хора, да ги постави на точните позиции, без експерименти. Далеч съм от мисълта, че сме ниво Гибралтар. Не е така“, каза бившият нападател пред „Тема спорт“.

loading...