Калпаков: Няма напрежение! Искаме в Първа лига, ще опитаме всичко

0
chernomoretz marek (65)

Треньорът на Марек – Танчо Калпаков – сподели пред „Мач Телеграф“, че играчите му трябва да играят освободено в предстоящия бараж с Ботев Враца. Той заяви, че е наясно с тези, които ще започнат срещата, защото няма и особено голяма дълбочина в състава.

„Надявам се да стане един хубав мач. Ясно е, че ние сме в ролята на аутсайдер. Виждаме, че нивото на отборите в Първа лига е по-високо от това във Втора. Доволни сме от това, което постигнахме до този момент. Сега излизаме за победа и ще играем освободено. Напрежение при нас няма. Няма да ни е никак лесно по простата причина, че сме гости, но ще опитаме всичко“, започна Калпаков.

„Всички искаме през следващия сезон да гледаме Марек в първото ниво на България и от нас зависи дали това ще се случи. В един мач всичко е възможно. Наясно съм с титулярните 11. При нас няма и особено голяма дълбочина в състава. Трябва да сме концентрирани и мотивирани, за да успеем. Нямам очаквания, за да няма и разочарования. Запознати сме с техния стил на игра и знаем техните силни и слаби страни. Трябва да се възползваме по максимално добър начин от възможностите, които създадем“, завърши той.

По бързата процедура: Левски се отърва от трансферна издънка!