Извънредно в KOTASPORT! Миро Миндев с разтърсващи разкрития за родното съдийство, наредените мачове и кризата във футбола ни! (АУДИО)

0

Треньорът на ФК Загорец Мирослав Миндев даде изключително откровено и разтърсващо интервю за KotaSport.com. Той говори за представянето на отбора през есента, но и засегна много болезнени теми в родния футбол. Миндев бе болезнено точен в своите мисли по отношение на съдийството, за мачовете у нас, както и за реалностите във футбола ни. Младият наставник е категоричен, че промяна трябва да има, в противен случай футболът ни отива в небитието. Но промяната трябва да настъпи във всеки един участник в процеса, а не да се чака някой да промени нещо. Целият ни футбол е обхванат от гнилостни процеси, които вече са в много напреднал стадий. Самите процеси напомнят раково заболяване, с много силни метастази. Заради това и трябва да се реже до кокал.

Вижте цялото интервю в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видео и аудиоматериали ТУК!